• INTRODUCTION TO HST

    HIRAISEIMITSU CO.,LTD.

    SOL-PLUS GROUP OF COMPANIES

MESEJ dari MD

Mr. Hirata
 

Pertama sekali saya ingin mengambil peluang ini mengucapkan setinggi-tinggi TERIMA KASIH kepada seluruh kakitangan kilang ini atas usaha and kegigihan anda ke arah kemajuan kilang ini.

HIRAISEIMITSU atau lebih dikenali sebagai HST menghadapi cabaran yang tak terhingga dalam usaha menyediakan prodak yang berkualiti tinggi dengan kos yang rendah. Tanpa rangkaian network yang bertaraf antarabangsa dan kepakaran yang menyeluruh, segala aplikasi kami untuk memperkenalkan teknologi yang canggih dan terbaru (sophisticated technology) boleh bertemu jalan buntu.

Sebagai salah sebuah pengeluar prodak ODM (original design manufacture) yang terbesar, kami sentiasa menutamakan kepuasan pelanggan kami melalui pengurusan dan prodak yang berkualiti tinggi. Kami juga berusaha sedaya upaya untuk menjadikan HST sebagai pusat pengeluaran prodak plastik and acuan plastic ( mold and product manufacturer ) yang terbesar dan bertaraf antarabangsa di koridor asia tenggara melalui pengurusan yang berdaya saing serta berinovasi yang tinggi.

Kami disini merupakan lebih pada sebuah keluarga yang berakhlak tinggi dan kami tidak pernak meletak sebarang sasaran atau had untuk mengukur kemajuan kami. Ini bermaksud kami tidak pernah berpuas dengan pencapaian kami yang silam. Pengalaman yang lepas membolehkan kami berkerjasama dan berusaha memperbaharui idea yang lama kearah kecemerlangan yang menyeluruh berkenaan kos dan kualiti.Kami menawarkan pakej yang menyeluruh dan menarik. Walaupun kami di Thailand, kakitangan kami fasih berbahasa Inggeris / Jepun / Cina / Malaysia / Indonesia / Tamil dan pastinya Bahasa Thai sekali. Kami disini akan berasa bangga untuk memenuhi visi dan segala kesukaran teknikal anda.

Akhir sekali, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan ribuan terima kasih dan semoga anda berjaya dalam apa jua bidang yang anda melibatkan diri.

HIRATA for HST

Managing Director

HIRAISEIMITSU (THAILAND) CO.,LTD.

PEMBUAT ACUAN PLASTIC ( MOLD ) DAN BARANGAN PLASTIC

MEREKABENTUK MOLD

Mold prototaip

Mold untuk produksi

Mold untuk jualan

PRODUKSI / INJECTION

Single color products

Double color products

Barangan lutsinar / Transparent products

I.S.O

ISO 9001

ISO 14001

IATF 16949

PROSES SEKUNDER / SURFACE FINISHING

Semburan warna / Painting

Percetakan / Printing

Pemotongan Laser / Engraving

Sputtering / Hot Foil

Ink Fill

PELANGGAN / JENIS PRODUK

Audio

Automotif

Perkakasan rumah

Peralatan elektrikal berat dan lain-lain

KELEBIHAN

Rekabentuk / Pembuatan mold / Produksi / baik pulih mold / Measurements / Packaging direka khas / Produksi 24/7

Kakitangan / Ketua projek yang mahir dalam pelbagai bahasa

Rangkaian (network) domestik dan antarabangsa

PETA LOKASI HST


View Large Map